lauantai 24. tammikuuta 2009

Viime päivinä on ollut vähän harmaata ja sateista...

Vähän kuvia seikkailuistani täällä...


Suht korkealla tämä asumukseni sijaitsee.


Slottsskogen




Hirvikaveri! Oli ihan aidan takana...

Meiän keittiö. Aika mukava kuulemma verrattuna muiden asuntoloiden keittiöihin :)


Lähikaupassa Hemköpissä on aika mainiot valikoimat...


Riisipuuroa saa valmiiksi keitettynä pötköissä! On muuten hyvää :D Ne näytti niin ällöiltä et oli pakko kokeilla ja pirun hjuvaa puuroahan se.



Ruåttalaista hjuumöria...

Katukuppiloita riittää...


Voi millaiseksi kenkäni ovat menneet!!! :D

Parin viime päivän aikana oon kierrellyt vähän kirpputoreilla etsimässä inspistä korukurssiini. Torstaina käytiin Iidan, Rosan ja Francan kanssa Holmens Marknadilla joka on melko lähellä Centralstationia. Rakastuin kirkkaanpunaiseen puiseen pinnatuoliin, jota en halvasta hinnasta huolimatta onneksi kämpille raahannut. Siinä olisikin lentokentällä selittelemistä. Mukaan tarttui puinen laatikko työkaluille kouluun. Samana aamuna kävin Haga Nygatanilla sijaitsevassa ihanassa secondhand kaupassa joka myy ainoastaa vanhoja koruja. Ostin sieltä läjän tummansinisiä puuhelmiä alle 6lla eurolla. Ja takatullessa yhdellä todella siistillä kirpparilla Linnegatanin ja jonkin länggatanin (niitä on neljä) kulmassa muistaakseni. Putiikki oli todella hienosti järjestetty ja jonain päivänä teen sieltä vielä mielettömiä löytöjä. Hinnat eivät ole alhaisimmat mahdolliset, mutta tavara on hyvin valikoitu ja hyvässä kunnossa.




Holmens Marknad



Tänään kun vihdoin sain itseni sängystä ylös, kävelin Masthuggstorgetin kautta kaupunkiin. Siellä on lähin ruokakauppanikin. Siinä on ihan lähellä isohko kirppari missä ihmiset itse myyvät tavaroitaan (ihania retrokattiloita ja roinaa ja rompetta), nimeä en nyt muista, SPR:än kirppari (josta tarttui mukaan virkkuukoukkuja ja lankaa), ja vielä yksi ei kovin kummoinen kirppari.


Torstai-iltana oli isot opiskelijahipat Valand-nimisessä klubissa. Tuli nähtyä Stiinan kanssavaihtareita Göteborgin yliopistolta, omia vaihtarikaverita HDKlta ja tutustuinpa yhteen Slovenialaiseenkin. Koska muut väsähtivät, joimme tequilat ja jorasimme sitten slovenialaisen kanssa. Hän oli itseasiassa vaihtarina Kööpenhaminassa ja juuri lopettanut opintonsa siellä ja nyt siis ystävänsä luona kyläilemässä kerta "täällä päin sattui olemaan". Teimme diilin, että tarjoamme toisillemme majapaikan jos toistemme kotimaihin satumme joskus matkustamaan.


Eilen aamulla olikin sitten hieman vaikeuksia nousta ylös. Ei sillä että kahdesta kaljasta ja tequilasta krapulaa saisi, mutta nukuttua ei ole vissiin tullut ihan tarpeeksi. Keittiössä tapasinkin naapurini Matthiaksen (alunperin Saksasta) Saksalaisen ystävän joka oli aiemmin ollut vaihdossa Ruotsissa Matthiaksen kanssa. Seuraan liittyi myös heidän Australialainen kaverinsa, missä kohtaa keskustelu vaihtuikin ruotsista englanniksi. Jumituin juoruamaan poikien kanssa varmaan pariksi tunniksi ja päivä oli pitkällä kun vihdoin pääsin koululle.


Illalla katsottiin Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä-elokuvaa Rosan ja Francan kanssa mun kämpillä. Rosa on Hollannista mutta äitinsä on suomalainen, joten hän oli elokuvan jostain Göteborgin monesta kirjastosta bongannut. Illemmalla kun tytöt lähtivät kotejaan kohti, liityin Matthiaksen, hänen kavereidensa ja norjalaisen naapurini seuraan keittiöön. Aika vierähti ja nukkumaan menin vasta kahdelta. Aamulla oli tuskaa herätä pyykkivuorolle klo 7.

1 kommentti:

  1. Nonii, sain viimeinkin lisättyä itseni tän blogin lukijaksi! Näin cad-tunnilla on kummasti luppoaikaa..

    Mukavan näköistä siellä ja tosi mukava lukea sun juttuja! Varsinkin noi kliseet suomalaisista oli huvittavia, ja ilmeisesti niissä sit jotain perääkin oli, haha :D

    Joko Stiina sai oman kämpän ja kuinka monen hengen solu se on ja asuuks teillä pelkästään vaihtareita siinä?

    VastaaPoista