sunnuntai 11. tammikuuta 2009

No niin, virallisestihan lähtöpäivä läntistä Götanmaata kohti on torstaina. Eilen vietettiin sitten tervemenoa bileitä ja SUURI KIITOS OSANOTTAJILLE. Kamat kannettiin porukalla kellariin alivuokralaisen tieltä alle vartissa. Yllätyksekseni ne mahtuiva sinne. Jopa minua vallan lahjottiin marimekko-pussukalla, leijonalla ja salmiakilla. Viimeiset havainnot leijonasta tehtiin eilen vähän ennen puolta yötä ja salmiakit maistuvat krapula-aamupalana yllättävän hjuvin :D Marimekko pussukka ja törkiän ihana kortti kaikkien kirjoittamien terveisien kera lähtevät mukanani Hurrilaan. Lisäksi japanilaisvahvistuksemme Tomoyo oli virkannut minulle kukanmallisen rintaneulan, joka parhaillaankin takkiani koristaa. KIITOS RAKKAAT!

Hipat olivat tosiaan mainiot. Kiitos Teemun tuli harjoiteltua myös ruotsinkieltä ja sainkin vallanmainioita käytännön vinkkejä entiseltä Göteborgilaiselta. Lisebergin vieressä sijaitsee kuulemma kaksi tornia (molemmissa hotellit) ja toisessa on hjuva näköalaravintola josta saa törkiän hjuvia katkarapuleipiä. Täytyypä ehdottomasti gourmeenälkään käydä testaamassa :D. Tähtiarvostelut aiheesta kenties myöhemmin ;). Muitakin hienoja vinkkejä tarttui matkaan :)

Tänään krapulassa herättiin siihen että Liipolan asukit päättivät lähteä tarpomaan kohti Liipolan huippua armottamassa karbulassa. Otan osaa :D Sannan kanssa möllötettiin ja katsottiin (tai Sanna katsoi ja Aippa nukkui) Disneyn Aarreplaneettaa. Myöhemmin kirpparikierroksen jälkeen hinasin itseni Emmalle sitomaan uutta kalenteria seikkailujen vuodelle 2009. Kyllä tulikin hiano. Vieläkun jaksaisi päivämäärät siihen kirjailla (vuodessa on tavattoman paljon päiviä).

Vielä kaksi päivää aikaa hoitaa loput asiat kuntoon. Alivuokrasopimus pitäsisi vielä kirjotuttaa ja laajakaista irtisanoa (mikä on osoittautunut käsittämättömän hankalaksi). Eivät Elisalla vastaa yhteydenottopyyntöihin ja puhelinasiakaspalveluun on puolen tunnin "poikkeukselliset" jonot. En kyl varmana enää ikinä ota Elisan laajatahnaa. Ja vieläkun vaihto-ohjelman rahat tulisivat tilille ja korotettu opintotuki alkaisi juosta niin hommat rullais. Paperit ilmeisesti jumittavat jossain paikassa nimeltä X. No, asioilla on aina tapana lutviutua. Vinkkinä vaihtoonlähtijöille: hoitakaa asiat ajoissa, varsinkin raha-asiat, koska ne eivät tunnu sujuvan kovinkaan sutjakkaasti. Ja laajakaista pitäisi irtisanoa kuukautta ennen kun sen haluaa loppuvan. Ilmeisesti hissimusaa on vain pakko tyytyä kuuntelemaan sen puolentunnin verran. Jep jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti