keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Samaan aikaan Göteborgissa...

Kas niin uskollinen lukija(kunta)ni ;). Tässä hieman päivitystä ajantasalle. Mäjäytin tuohon kolmen kirjoitelman verran tavaraa, joten palataksenne pari viikkoa sitten tapahtuneeseen, rullatkaapa alas päin saaristomaisemiin.

Nyt Aipalla on flunssa ja joka paikkaa kolottaa. Koulussa alkoi oma projekti, joka jatkuu koko kevään. Kirjoittanen siitä tuonnempana. Huomenna laskeutuvat hirmusiskot Göteborgin kamaralle juhlistamaan pääsiäistä pikkusiskonsa kanssa, JEE! Liput Amsterdamiin on varattu. Ja mitähän vielä.

Tänään oli kamala päivä, yksi koulumme oppilaista murhattiin eilen omalla kotiovellaan. Hän opiskeli design-puolella ja seurusteli yhden koruosastomme tytön kanssa, joten osastomme oli aamulla sekaisin järkytyksestä. Veimme kukkia murhapaikalle. Kamalaa. Surullista. Ja niin monta rikkinäistä ihmistä.

Mutta nyt tuntuu siltä että kuume nousee ja Aippa painuu pehkuihin. Kirjoitin tämän päivän tapahtumista muistikirjaani, joten saatan kirjoittaa sen tänne. Tai sitten en. Pitäkää peukkuja, että murhaaja saadaan kiinni. Tilannetta voi seurata Göteborgs Postenin sivuilta http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=488073.

Kauniita unia ja pitäkää huolta siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti